Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi hazırlanmıştır. Aşağıdaki takvimlerden ilgili olduğunuz sınıfın sınav gün ve saatlerini inceleyebilirsiniz. Başarılar dileriz.

Ekm

9 Ekim Pazartesi günü itibariyle uygulanacak olan sınıf ders programları ve öğretmen ders programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

2 Ekim Pazartesi günü itibariyle uygulanacak olan sınıf ders programları ve öğretmen ders programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

(Linkler Ana Sayfa da yer alan Duyurular Bölümünde açılmaktadır.)

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını dileriz. Haftalık ders programları ve nöbet çizelgesi gibi bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin Eylül ayı sorumluluk sınavları 11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Aşağıdaki linklerden sınav takvimine ve öğrenci listesine ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Tem

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı toplumsal desteğin sürdürülebilir kılınması adına Cumhurbaşkanlığımızın himayelerinde her yıl tertip edilen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri" yapılacaktır. Etkinlik programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Tem

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A. Ş. (TUSAŞ) tarafından, öğrencilerin kariyer yolcuğunu belirleyeceği bölümü tercih etmek için araştırma yaptığı bu süreçte ülkemizin en iyi mühendislerinden mühendislik bölümlerini dinleyip aklındaki sorulara cevap bulabileceği "Tercih Danışmanlığı" etkinliği düzenlenecektir. 10-11 Temmuz 2023 tarihlerinde çevrim içi olarak gerçekleştirilecek etkinliğe son kayıt tarihi 5 Temmuz 2023 olup öğrenciler kariyer.tusas.com/demirag15-18 bağlantısı üzerinden etkinlik kayıtlarını oluşturabilirler.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 5. sınıf kayıtlarımız 19 Haziran Pazartesi günü başlayacaktır. Okulumuza ön kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler velileri ile birlikte 10.00 - 15.00 saatleri arasında okulumuza gelerek ön kayıtlarını yaptırabilirler. Kayıtlarla ilgili detaylı bilgi için okul idaremizle iletişime geçebilirsiniz. Kontenjanımız sınırlıdır.

Gereken Evraklar:

Öğrenci ve veli kimlik fotokopileri

4.sınıf karnesi

Günümüz sirenlerinde hem anons yapılabilmekte hem de anlamları önceden bilinen ikaz ve alarm işaretleri verilebilmektedir. Ülkemizde kullanılmakta olan İkaz ve Alarm işaretleri 4'e ayrılır: Sarı İkaz, Kırmızı Alarm, Siyah Alarm (KBRN Alarmı) ve Beyaz İkaz (Tehlike Geçti İkazı).

Aşağıdaki görsellerden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bilindiği üzere ortaöğretim kurumlarının 12. sınıflarında eğitime devam eden veya mezun durumda olan yabancı uyruklu öğrencilere yönelik Halk Eğitim Merkezleri vasıtasıyla “Yabancılar için Üniversite Giriş Sınavı (YÖS) Hazırlık Eğitimi (Temel Öğrenme Becerileri) Kurs Programı” açılabilmektedir.

Okulumuz da kayıtlı yabancı uyruklu 12. sınıf öğrencileri ile 2023-2024 eğitim-öğretim yılında 12. sınıfa geçecek istekli öğrencilerin Halk Eğitim Merkezlerine giderek kurs başvurusu yapmaları gerekmektedir.