Etiket Sonuçları: veli

Şbt

2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 12.00'de öğrencilerimizin genel durumlarının görüşüleceği veli toplantısı yapılacaktır. Toplantıya öğrencilerin derslerine giren tüm branş öğretmenleri katılacaktır. Siz kıymetli velilerimiz ve okulumuz için önem arz eden bu toplantımıza katılımlarınız önemle rica olunur.

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 21 Mayıs Pazar günü konferans salonumuzda yapıldı. Toplantıya velilerimizin yoğun ilgisi oldu.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürümüz Fatih YILDIZ tarafından Okulumuz ve öğrencilerimizin genel durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantımızın ardından velilerimiz öğrencilerinin sınıflarına geçerek öğretmenlerden bilgi aldılar. Toplantımıza katılan bütün velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.