Nis

15 Nisan Pazartesi günü itibariyle uygulanacak olan sınıf ders programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Başvurular: 18-29 Mart

Sınav: 2 Haziran

Sınav Sonuçlarının İlanı: 28 Haziran

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi hazırlanmıştır. Aşağıdaki takvimlerden ilgili olduğunuz sınıfın sınav gün ve saatlerini inceleyebilirsiniz. Başarılar dileriz.

Şbt

2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 12.00'de öğrencilerimizin genel durumlarının görüşüleceği veli toplantısı yapılacaktır. Toplantıya öğrencilerin derslerine giren tüm branş öğretmenleri katılacaktır. Siz kıymetli velilerimiz ve okulumuz için önem arz eden bu toplantımıza katılımlarınız önemle rica olunur.

Şbt

25 Şubat Pazartesi günü itibariyle uygulanacak olan sınıf ders programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

12 Şubat Pazartesi günü itibariyle uygulanacak olan sınıf ders programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin Şubat ayı sorumluluk sınavları 05-09 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Aşağıdaki linklerden sınav takvimine ve öğrenci listesine ulaşabilirsiniz. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

Okulumuz 01/08/2023 - 31/12/2023 tarihleri arasındaki gelir gider raporu ekte sunulmuştur.

Ara

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınav Takvimi hazırlanmıştır. Aşağıdaki takvimlerden ilgili olduğunuz sınıfın sınav gün ve saatlerini inceleyebilirsiniz. Başarılar dileriz.

Kas

27 Kasım Pazartesi günü itibariyle uygulanacak olan sınıf ders programlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Kas

20 Kasım Pazartesi günü itibariyle uygulanacak olan sınıf ders programları ve öğretmen ders programlarına aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi hazırlanmıştır. Aşağıdaki takvimlerden ilgili olduğunuz sınıfın sınav gün ve saatlerini inceleyebilirsiniz. Başarılar dileriz.

Ekm