Sportif etkinlikler kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı ile işbirliği yapılarak öğrencilerin ilgi duyduğu alanlara yönelik futbol, basketbol, masa tenisi, yüzme, tekvando, muay thai alanlarında okul takımları oluşturuldu. Her öğrencinin kendini bir spor dalında geliştirmesi için çalışmalar yapıldı. Öğrencilerimizin spor müsabakalarına katılımları teşvik edildi.

Okul mescidimiz yeniden düzenlendi. Öğrencilerimizin vakit namazlarını ve Cuma Namazlarını daha rahat kılabilecekleri, eğlenceli vakit geçirebilecekleri bir mekan haline getirildi. Mescidimizin mihrap ve minber kısımları onarımdan geçirildi ve yeniden dizayn edildi. Ayrıca okul mescidimize kütüphane dolapları bırakılarak kitap okunacak ve etkinlik yapılacak bir yer haline getirildi.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Tuğba CİVAN tarafından öğretmenlerimize "Kriz Yönetimi, Öfke ve Stres ile Başa Çıkma Yolları" konusunda seminer düzenlendi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri, Meslek Dersleri Öğretmeni Aziz FINDIKOĞLU rehberliğinde "40 Hadis" etkinliği gerçekleştirdiler. Hazırladıkları çalışmaları okul koridorlarında sergilediler. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerini LGS sistemine hazırlamak için birçok alanda çalışmalar yapılmıştır. Hem HEDEF LGS 2023 hem de KTS kapsamında öğrencilerimizin dikkat ve motivasyonunu yüksek tutmak, hedeflerine odaklanmayı sağlamak için deneme sınavları, öğrenci koçluğu ve bilgilendirme seminerleri çalışmaları yapılmıştır. Yapılan planlamalar dâhilinde Dikkat ve Odaklanma, Sınava Hazırlık Çalışma Yöntemleri ve Sınav Dönemi Ebeveynliği ile ilgili konularda öğrenci ve velilere seminerler düzenlenmiştir.

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmeni Tuğba BULUT tarafından öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik seminer düzenlendi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Rehber Öğretmenleri Nagihan ATBAŞI ve Tuğba CİVAN tarafından 7 ve 11. sınıf öğrencilerimiz için açık liseye geçiş gibi durumlara karşı LGS/YKS hazırlık programı tanıtımı veli ve öğrenci katılımları sağlanarak gerçekleştirildi. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun fiziki mekânları olan koridorlarımızda bulunan panolara günümüz şair ve yazarların hayatı ve eserleri hakkında bilgilendirici yazılar ve metinler asılarak tanıtımlar yapıldı. Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Adem ÇETİNER'e ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kalite Takip Sistemi Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanı planlaması doğrultusunda Hz. Muhammed'in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu temel ve güncel kaynaklar Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenleri tarafından tespit edilerek bu kaynaklar üzerinde istişare yapıldı. Elde edilen veriler öğretmenlerle paylaşılarak bilgilerin somutlaştırılması sağlandı.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstinye Üniversitesi ortaklığında düzenlenen Sağlık Elçileri Proje Yarışması'nda Okulumuz öğrencileri Dijital Oyun kategorisinde İstanbul İl 2.si olmuştur. Projede emeği geçen koordinatör öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün KTS faaliyetleri kapsamında "40 Kavram" ve "40 Şair 40 Şiir" etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenlendi. Okulumuzda "Şiir Okuma Klipleri" etkinliği hayata geçirildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Veli Toplantısı 21 Mayıs Pazar günü konferans salonumuzda yapıldı. Toplantıya velilerimizin yoğun ilgisi oldu.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Okul Müdürümüz Fatih YILDIZ tarafından Okulumuz ve öğrencilerimizin genel durumu hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantımızın ardından velilerimiz öğrencilerinin sınıflarına geçerek öğretmenlerden bilgi aldılar. Toplantımıza katılan bütün velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs 1919 tarihinde Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümü bütün yurtta coşkuyla kutlandı. Okulumuz konferans salonununda bütün öğretmenlerimizin katılımıyla yapılan törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Öğrencilerimizin şiirler okuduğu programımız sinevizyon gösterimiyle devam etti. Program çeşitli etkinliklerle son buldu. Katılım sağlayan bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrencileri Murat SEVER öğretmenimizin rehberliğinde "19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" konulu pano çalışması gerçekleştirdiler. Etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

2023-2024 eğitim öğretim yılı Tarih Dersi proje ve performans ödevlerinden oluşan sergi, Tarih Dersi Öğretmenimiz Aslı AĞCA rehberliğinde öğrencilerimizin katkılarıyla açılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.