Küçükkoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kazım Karabekir Mah. İmam Hatip Bulvarı No2 Gaziosmanpaşa / İstanbul
Vizyon
Vatanını ve milletini seven, hak ve ödevini bilen, her koşulda sorumluluklarının farkında olan, bilgi çağının gereklerini bilen, demokratik, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bilimsel değerleri rehber edinen, Üretken, becerikli, rekabetçi ve iş bilen, çevreye ve topluma karşı duyarlı ve uyumlu, dürüst, kişilikli ve onurlu, çağdaş kültür değerlerini benimseyen ve çağa ayak uydurabilen saygın bireyler yetiştirmektir.
Misyon
İmam Hatip Lisesi olarak amacımız; bütün öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bireysel farklılıklarına saygı duyarak ve gözeterek bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, öğrencilerimizi daha özgür sınıf ve daha özgür okul ilkesine uyarak eğitip geliştirmek, bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetişmeleri için var gücümüzle çalışmak, okulumuzun eğitim çalışanlarını bilimin ve insanlığın ortak değerlerinden yararlanan, kendini geliştiren ve toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek, çağdaş uygarlık yolunda bilimi yol gösterici olarak görmektir.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Küçükköy