Etiket Sonuçları: tatil

Sevgili Öğrenciler;

Notlarınız ne olursa olsun umudunuzu, cesaretinizi, inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Tatilinizi bir boşluk olarak değil aksine eksiklerinizi tamamlayacağınız, kitap okuyacağınız, faydalı bilgiler edineceğiniz bir zaman dilimi olarak değerlendirmelisiniz. Hepinize iyi tatiller dilerim.

Kıymetli Veliler;

Çocuklarımızı sadece dönem veya yılsonunda aldıkları notlarla değerlendirmeyiniz. Bazı öğrencilerimizin karnelerinde arzu edilmeyen notlar olabilir. Ancak bu, çocuklarımızın sistemli ve düzenli çalışmalarıyla her zaman telafi edilebilecekleri bir durumdur. Önemli olan güzel ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Ahlak bilinci yerinde olan bir öğrencinin hayatta başarısız olması düşünülemez. Çocuklarınızla beraber güzel bir tatil geçirmenizi dilerim.

Kıymetli öğretmen ve yönetici arkadaşlarım, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1.dönemini başarılı, sorunsuz bir şekilde geride bırakarak yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Başarılı ve huzurlu bir yarıyıl yaşamamıza vesile olan değerli öğretmen ve idareci arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize iyi tatiller dilerim.

Mehmet ÖZKAZANÇ

Sevgili Öğrencilerim,

2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Sene boyunca çok çalıştınız ve emeklerinizin karşılığını aldınız. Hepinize mutlu ve güzel tatiller diliyorum.

Değerli Velilerim,

Öğrencilerinizin üzerinde çok fazla emeğiniz var. Emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim.

Sayın öğretmenlerim,

Eğitim öğretim yılı boyunca öğrencilerimize çok emekler verdiniz. Okulumuzun başarısının mimarı oldunuz. Emekleriniz ve fedakarlığınız  için minnetlerimi sunarım.

Ve bu sene okulumuzdan mezun olan 12. Sınıf öğrencilerim.

Yarın ve pazar günü hayatınızın şekillenmesinde çok önemli olan TYT-AYT sınavlarına gireceksiniz. Sınavlarda emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almanızı temenni eder hayat boyu başarılar dilerim.