Etiket Sonuçları: seminer

Ara

Okulumuz öğrencilerine LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) yetkilisi tarafından vakfın kuruluş amacı, yürütülen çalışmalar, lösemi hastalığı ve bundan nasıl korunulabileceği hakkında bilgilendirme yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine Nişantaşı Üniversitesi tarafından "Verimli Ders Çalışma Teknikleri" konulu seminer verildi. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nagihan ATBAŞI tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak "YKS Bilgilendirme Semineri" yapılmıştır. Seminerde öğrencilere YKS sistemi, AYT ve TYT sınavları, puan türleri ve sınav müfredatı gibi kavramlardan bahsedilmiştir. Seminer sonunda öğrencilerin soruları cevaplanmıştır. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Meslek Dersi Öğretmeni Tuğba BULUT tarafından öğrencilerimize Kur'an-ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına yönelik seminer düzenlendi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.