Etiket Sonuçları: eğitim

Şbt

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Hasan Tahsin USTA okulumuzu ziyaret ederek 12. sınıf öğrencilerimize nakdi destek yardımında bulundu. Ayrıca öğrencilerimizle mezuniyet hatırası albümü çekimleri yapıldı. Öğrencilerimiz için ileriki yıllarda unutulmaz bir anı oluşturacak bu çekimlerdeki fotoğraflar her bir öğrencimiz için özel bir albüm şeklinde tasarlanarak hediye edildi. Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA okulumuzdaki bu ziyareti esnasında öğretmen ve öğrencilerimizle sohbet etti. Okulumuz olarak Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kalite Takip Sistemi Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanı planlaması doğrultusunda Hz. Muhammed'in (sav) eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu temel ve güncel kaynaklar Okulumuz Meslek Dersi Öğretmenleri tarafından tespit edilerek bu kaynaklar üzerinde istişare yapıldı. Elde edilen veriler öğretmenlerle paylaşılarak bilgilerin somutlaştırılması sağlandı.