İSTANBUL / GAZİOSMANPAŞA - Küçükkoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: deprem

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen, asrın felaketi olan depremlerin yıldönümü dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi. Saygı duruşunun ardından Okul Müdürü Mehmet ÖZKAZANÇ günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Kur'an-ı Kerim okundu ve anma programı dualarla son buldu. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize ve ülkemizi canları pahasına korurken şehit düşen kahraman asker ve polisimize ve Filistin'de şehit düşen kardeşlerimize Allah'tan rahmet ve aziz milletimize başsağlığı dileriz.

Ara

İstanbul Proje Koordinasyon Birimi tarafından okulumuz öğretmenlerine "Deprem Farkındalık Eğitimi" verildi. Bu faydalı eğitim için kendilerine teşekkür ediyoruz.